ŚWIĘTA

Undefined
Sprawdź nasze
ŚWIĘTA

 

Święta Bożego Narodzenia - wigilia w firmie?  Tak, to proste!

 

Na tą wyjątkową okoliczność przygotowaliśmy dla Państwa specjalną ofertę.

Zapewniamy wysokiej jakości produkty, profesjonalną obsługę i wyśmienitą kuchnię. 

 

Zamówienia można składać pod nr telefonu + 48 600 306 100 i mailowo info@accata.pl

 
Szef Kuchni Poleca
ŚWIĄTECZNY LUNCH BOX

ZESTAW STANDARD (do wyboru) - 55 zł netto

Wigilijny barszcz czerwony z uszkami i majerankiem

Smażony karp podany na wigilijnej kapuście z ziemniakami konfitowanymi

Keks z bakaliami

+++

Krem grzybowy z oliwa truflową

Pierogi z kapustą i grzybami na oleju lnianym okraszone cebulką

Crumble ze śliwkami i cynamonem

 

ZESTAW PREMIUM (do wyboru) - 68 zł netto

krem grzybowy z oliwa truflową

Kaczka pieczona z sosem wiśniowym na karmelizowanych jabłkach, podana z frytmai z batata

Seromak z sosem waniliowym

+++

Wigilijny barszcz czerwony z uszkami i majerankiem

Polędwica dorsza smażona na maśle klarowanym z grillowaną cukinią i grzybowym kaszotto

Sernik z sosem wiśniowym

 

 

ŚWIĄTECZNY PÓŁMISEK ZIMNYCH PRZEKĄSEK FINGER FOODS (25 szt.) - 185 zł netto

można wybrać z poniższej listy 5 rodzajów / 1 półmisek.

 

Marynowany dorsz, pieczony z pomidorami, avocado i tabasco

Pierś perliczki w orientalnych przyprawach z mango, konfiturą z figi i czerwonym ryżem

Schab pieczony z musem z suszonych ślwek, oliwą truflową i mkro ziołami

Muślinowy mus z gęsich wątróbek z galaretka porto, ziemia z chleba razowego

Wędzona gęś z gruszką i żurawiną

Matias marynowany w wódce na ziemniaku z koperkiem i piklami

Mus z wędzonego pstrąga z jabłkowym kawiorem i mini ziołami

Pieczony łosoś z guacamole i kwaśna śmietaną

Roladki z szynki z musem chrzanowym i kaparami

Roladki z cukinii z wędzonym łososiem i ricottą

Łosoś rolowany z serkiem ziołowym i suszonymi pomidorami

Tartoletka z musem z pieczonej kaczki ze słodko-kwaśnym jabłkiem i cydrem

Tartoletka ze szpinakiem, serem feta i pomidorkami cherry

Tartoletka z rillette z łososia wędzonego z kaparami

Tartinka z pieczonym schabem, sosem tatarskim i korniszonem

Tartinka z wędzonym łososiem i pastą chrzanową

Tartinka na pumperniklu z tatarem ze śledzi, cebulką i ogórkiem

Tartinka z wędzoną piersią kaczki, konfiturą z porzeczki i pomarańczy

Tartinka z polędwicą sopocką i twarożkiem ziołowym

Trufle z sera plesniowego w białym i czarnym sezamie

Vol-au-vant z pastą z wędzonej makreli

Vol-au-vant z musem z tuńczyka

Vol-au-vant z musem z gęsich wątróbek i marynowanymi w brendy rodzynkami

Tortilla z łososiem, kremowym serkiem i rukolą

Tortilla z pieczonym indykiem z curry i warzywami