AKTUALNOŚCI

Polski
Sprawdź nasze
aktualności
Szparagi & Truskawki
MENU SEZONOWE

Kuchnia jest naszą pasją, dlatego dbamy, aby dania przygotowywać ze składników najwyższej jakości. Sezonowość naszego dodatkowego menu umożliwia przygotowanie tego co w naturze najlepsze. Polecamy STEK Z DOJRZEWAJĄCEJ POLĘDWICY ZE SZPARAGAMI podany z młodymi ziemniakami i sosem pieprzowym.

Wielkanocne
MENU SEZONOWE

Gdy w powietrzu czuć wiosnę przychodzi czas na świeże i pełne smaku potrawy. Świąteczne dania są dostępne w naszej ofercie wielkanocnej. Polecamy w szczególności jajka faszerowane musem grzybowym z mchem jadalnym oraz żurek na wędzonce z kiełbasą. ACCATA Catering zaprasza do rezerwacji spotkań firmowych w naszych loklach - Restauracja Włoska Navona, Klub Arco i Osada Grill & Bar.

Menu dostępne od 2 kwietnia do 8 maja 2019 r.

2019 - Warszawa
CAVALIADA

Już po raz dziesiąty mieliśmy zaszczyt obsługiwać cateringowo CAVALIADĘ w Warszawie. Zajmowaliśmy się strefą VIP zlokalizowaną na trybunie honorowej, gdzie serwowane były dania z karty tj.: Czarne spaghetti z wędzonym łososiem i czerwonym pieprzem, Tajska zupa z trawą cytrynową i liściem limonki czy Rigatoni z zieloną rukolą i pesto z suszonych pomidorów. Wśród deserów królowało ciasto z marakują i cytrynową galaretką oraz klasyczna szarlotka z kruszonką i orzechami. ACCATA Catering obsługiwała także strefę zlokalziowaną w namiocie, gdzie na bufecie znalazły się m.in.: Polędwiczka sous vide z chrustem warzywnym, Kaczka pieczona z jabłkami, Mini Creme Brulee z cukrem trzcinowym.

Cavaliada Warszawa 7-10.03.2019 r., 1500 os. strefa VIP.

Zimowe
MENU SEZONOWE

Każdego smakosza zaskoczy nasze nowe menu sezonowe, pełne niespotykanych składników i produktów, które są nowością na polskim rynku gastronomicznym. Pepitka to produkt wegański, bezglutenowy i pełen wartości odżywczych. Proponujemy go w dwóch wyjątkowych odsłonach. Na tym się jednak nie kończy - dla smakoszy mięsa przygotowaliśmy dziczyznę.

Menu dostępne do 15.02.2019 r.